luni, 13 aprilie 2009

Gamebookers si PartyBets ofera o noua promotie speciala!

Gif BannersGamebookers si PartyBets ofera o noua promotie speciala pentru meciurile de calificare in Cupa Mondiala jucate in zona Euro.

Pentru toate pariurile puse pe scorul corect al acestor meciuri clientii vor fi platiti pentru scorul in timpul regulamentar (90 min), precum si la scorul inregistrat in prelungiri. Pur si simplu, cu un pariu clientii vor avea de doua ori mai multe sanse de castig, fiind asigurati de eventualele goluri inscrie in timpul prelungirilor.

Va atasez si un text mai jos care poate fi folosit pe website-urile dumneavoastra pentru promovare (adaugati tracking linkurile personale).

Asigurari in prelungiri!

Gamebookers si PartyBets va acopera in cazul golurilor inscrise in prelungiri pentru toate meciurile de calificare la Cupa Mondiala 2010 jucate in zona Euro.

Gamebookers / PartyBets vor plati pariurile puse pe scor corect la aceste meciuri atat pentru scorul la 90 de minute (timp regulamentar), cat si la scorul correct din prelungiri.

Exemplu: Anglia conduce Andorra cu 2-0, dar inscrie in minutul 90+1 schimband scorul in 3-0. Gamebookers si PartyBets vor plati pariurile atat pentru 2-0 cat si pentru 3-0.

Aceasta promotie va rula pana la finalul calificarilor pentru Cupa Mondiala 2010, pentru meciurile din toate zonele Euro.

Profita si tu de aceasta oferta! Deschide un cont Gamebookers si primesti 100 RON Bonus!