miercuri, 20 februarie 2008

COVACIU: 'PUTEM SA TRECEM DE PODRAVKA'

Biletele pentru careul de aşi al Cupei Cupelor se anunţă a fi foarte greu de obţinut de clujence, care vor da piept cu Podravka Koprivnica, echipa de top in handbalul european.

“Fetele ar fi vrut să cădem cu Bera Bera din Spania, dar nu a fost să fie. Norocul trebuie să ni-l facem singuri. Dacă reuşim să jucăm ca la Nis, putem bate orice adversar. Croatele nu ne cunosc şi, cine ştie, poate le surprindem”, a declarat tehnicianul Gheorghe Covaciu.

Podravka Koprivnica este cea mai titrată echipă care vine la Cluj pentru a da piept cu ”U” Jolidon. Formaţia croată, o obişnuite a Ligii Campionilor, are un palmares impresionant: 15 titluri naţionale, 12 Cupe ale Croaţiei şi o Supercupă a Europei, cucerită în 1996, pe vremea când la Podravka evolua şi Cristina Dogaru Cucuian, actualul portar al lui ”U” Jolidon.

Prima manşă a sferturilor de finală ale Cupei Cupelor este programată pe 8 sau 9 martie la Cluj, returul urmând să se dispute o săptămână mai târziu în Croaţia.

Sezonul trecut, Oltchim a dat piept tot în sferturile Cupei Cupelor cu Podravka Koprivnica, formatia din Valcea avand castig de cauza.