joi, 27 august 2009

Jaf dupa jaf

O casa
de bani in care erau aproximativ 30.000 de lei a fost furata, un bancomat situat in apropierea Politiei Rutiere Bihor a fost vandalizat de hoti in Municipiul Oradea iar in Arad 250.000 de lei au fost pradati de la o reprezentanta Ford.
Showroom-ul unei firme
de materiale de constructie din Oradea a fost spart ieri dimineata, din unul din birouri fiind sustrasa o cutie metalica ce continea suma de aproximativ 30.000 de lei. Modul de operare al hotilor a fost pe cat se poate de simplu pe atat de indraznet. Acestia au escaladat gardul ce imprejmuia showroom-ul, au traversat curtea si apoi au intrat pe un geam din spatele cladirii. "Au intrat in mai multe birouri si au luat dintr-o incapere cutia
de valori in care se aflau incasarile de la sfarsit de saptamana", a declarat comisarul sef Mugurel Poinar, adjunctul sefului Politiei Municipiului Oradea. Cladirea dispune de sisteme de supraveghere care vor fi vizionate de politisti in incercarea de a-i identifica pe spargatori.
Tot in Oradea, la cativa metrii de sediul Politiei Rutiere Bihor, un bancomat a fost vandalizat de persoane ramase necunoscute care au incercat sa il sparga, insa nu au reusit. Bancomatul care era situal pe peretele unei bancii a fost gasit distrus de paznicul unitatii bancare, care a declarat ca in jurul diminetii mai multe persoane au incercat sa forteze aparatul.
In Arad, reprezentanta Ford a fost jefuita, ieri, in jurul orelor 2.00 si 4.00 de toti banii ce erau in seiful directorului repre­-zentantei. Eusebiu Pistru secretar de stat in Ministerul Transporturilor si actionar unic al firmei ce detine reprezentanta a declarat ca cei care au intrat in cladire au fost filmati de camerele de supraveghere. "Pe camerele de luat vederi se pot observa doi indivizi mascati. Au deschis mai multe birouri, se vede cum au cotrobait prin unitate, dar nu au furat decat banii care se aflau intr-un seif din biroul
directorului reprezentantei, in jur de 250.000 lei'', a declarat Eusebiu Pistru, pentru NewsIn.
Jaf dupa jaf