miercuri, 22 iulie 2009

Canibalii sustin ca japonezii sunt cei mai gustosi

urajosul fotograf italian Iago Corazza s-a aventurat pana in Papua Noua Guinee, unde a facut fotografii cu fascinantii locuitori, care inca mai traiesc ca in epoca de piatra. El a vrut sa vada daca in aceasta zona mai exista canibali si curiozitatea sa a fost satisfacuta, Corazza marturisind ca a intalnit acolo oameni care stiu ce gust are carnea de om, relateaza "Bild", in editia de luni. Experienta traita de fotograful italian este descrisa in cartea "Ultimii papuasi", redactata de Corazza in colaborare cu antropologul Olga Ammann, precizeaza portalul digitaljournal.com.
"Am gasit oameni aici care pot descrie gustul de carne umana", a marturisit fotograful. Detaliile privind gustul carnii umane au fost oferite de antropologul Olga Ammann care citeaza, in cartea sa, persoanele care au mancat alt om. Dupa cum o demonstreaza declaratiile canibalilor, acestia au ajuns deja sa aiba gusturi precise in materie de carne de om.

Astfel, ei apreciaza ca, in timp ce "carnea oamenilor albi miroase prea puternic si este prea sarata", japonezii au gustul cel mai bun.Trufandaua suprema, considera canibalii, o reprezinta totusi carnea propriilor lor sotii.
In Papua Noua Guinee, canibalismul este interzis de peste 50 de ani, dar exista unele triburi care inca se hranesc cu carne de oameni care au murit. O dovada in acest sens o reprezinta asa numita boala Kuru de care sufera unii membrii ai triburilor si care este asociata cu canibalismul sau, mai precis, cu consumul de creier uman.