miercuri, 8 iulie 2009

Şi-a văzut tatăl decedat de cinci ani la televizor

a câţiva ani după ce un britanic a fost incinerat, a fost văzut, de fiul său, în cadrul unei emisiuni televizate. Tatăl lui John Renehan, John Delaney (71 de ani), a dispărut în anul 2000 de la domiciliu, relatează The Daily Mail.

Timp de trei ani acesta a fost căutat de poliţie fără a se descoperi urme legate de dispariţia acestuia.

În aprilie 2003, poliţia a descoperit un cadavru descompus, asupra căruia s-au găsit articole de vestimentaţie similare cu cele purtate de John Delaney în ziua dispariţiei sale. Alte urme de pe corpul vitimei i-au determinat pe anchetatori să declare că acea vitimă este chiar John Delaney.

Familia acestuia a organizat o slujbă la crematoriu, însoţită de un priveghi.

Recent, John Renehan şi-a văzut tatăl pe care îl credea mort la televizor, într-o emisiune cu persoane dispărute. Se pare că în anul 2000, John Delaney a suferit un accident la cap, în urma căruia şi-a pierdut memoria.

Fără a putea oferi detalii cu privire la numele său, ori a unui membru al familiei, omul a fost internat într-un azil, cu numele David Harrison. Acum fiul acestuia cere scuze din partea poliţiei pentru trauma suferită crezând că părintele său este mort.

Datorită acestei coincidenţe, care a făcut ca John Renehan să urmărească emisiunea TV exact în momentul în care era prezentat cazul tatălui său, cei doi au avut parte de o reîntâlnire emoţionantă, în urmă cu două săptămâni. Testele ADN au confirmat la rândul lor că este vorba de John Delaney, dispărut în urmă cu opt ani.