vineri, 20 februarie 2009

"Sida" e consilierul ministrului Boagiu

Fostul iubit al lui Lili Sandu, Bogdan Ionescu, s-a făcut băiat cuminte

Un cunoscut playboy al Bucureştiului, Bogdan Ionescu, alias "Sida", este de câteva săptămâni consilierul ministrului integrării, Anca Boagiu. Pentru acest post, fostul iubit al cântăreţei Lili Sandu a renunţat la hainele sale
extravagante, nu însă şi la garda de corp.

Alături de Codin Maticiuc, zis "Poponeţ" sau Claudiu Pătraşcu, Bogdan Ionescu se înscrie şi el în galeria băieţilor de bani-gata, mari colecţionari de iubite celebre. Poreclit "Sida", acesta a devenit cunoscut prin prisma relaţiilor amoroase pe care le-a avut cu Lili Sandu, Alexandra Dinu, manechinul Elena Archiş şi, zic gurile rele, chiar cu Leta Ilie, fosta soţie a fotbalistului Sabin Ilie.

Cu bodyguardul la minister

Adeptul unui stil
de viaţă extravagant, presărat din belşug cu petreceri până în zori, maşini scumpe şi călătorii exotice, Bogdan Ionescu a decis, brusc, să devină băiat cuminte. Transformarea acestuia ar putea lăsa cu gura căscată chiar şi pe cei mai inventivi scenarişti de film.
Dandy-ul s-a angajat, la jumătatea lunii februarie, pe postul de consilier al ministrului integrării, Anca Boagiu. Potrivit informaţiilor noastre, pentru a ocupa această funcţie, el nu a fost nevoit să treacă prin concurs, consilierii fiind aleşi direct de ministru. Obligat de protocol, Bogdan nu îşi mai permite să poarte bijuterii şi nici haine excentrice, însă nu a renunţat nici o clipă la luxul de a avea gardă de corp. Se pare că bodyguardul îl însoţeşte zilnic pe fostul iubit al cântăreţei Lili Sandu la minister, motiv pentru care a devenit, în scurt timp, subiect de discuţii pe coridoare.

Familie cu greutate

Părinţii lui Bogdan sunt oameni de afa-ceri, mama sa, Sida Ionescu, fiind chiar asociata primarului Capitalei, Adriean Videanu, în societatea de valori imobiliare "Equity Invest". Tatăl său, Gheorghe Ionescu, a fost preşedintele AVAS.

Bogdan Ionescu, playboy prin şcoli

La începutul acestui an, în presa centrală s-a scris că Bogdan Ionescu ar fi avut, la puţin timp după despărţirea de Lili Sandu, o relaţie cu o elevă de 17 ani din Liceul "Jean Monet". Printre iubitele lui se mai numără, se pare, şi fosta soţie a lui Adrian Mutu, Alexandra. În ceea ce o priveşte pe Lili Sandu, se pare că relaţia celor doi a avut mai multe etape, prima durând, se pare, doar o lună. Deşi a fost surprins de paparazzi în timp ce se întoarcea din Dubai cu Lili Sandu, Bogdan nu a vrut să comenteze idila pe care o avea cu vedeta.

Bogdan, zis "Sida", îşi ascunde acum tatuajele sub costumul ministerial. El este unul dintre cei care o sfătuiesc într-ale strategiei europene pe Anca Boagiu, ministrul integrării